O podjetju

Podjetje se predstavi

 • Osnovna dejavnost podjetja je previjanje elektromotorjev vseh vrst do moči 250KW ter enosmernih, servo in koračnih elektromotorjev, frekvenčnih pretvornikov, generatorjev, transformatorjev ter vseh vrst električnega ročnega orodja. Podjetje je specializirano za popravila potopnih, visokotlačnih in pretočnih vodnih črpalk blagovnih znamk ELKO, IMP, Hidrostal, Brinkmann, Knoll in ostalih. Opravljamo vse vrste mehanskih popravil na omenjenih elektro strojih in imamo na zalogi rezervne dele za omenjene črpalke. Strankam nudimo tudi lastno dostavo in odpremo. Podjetje zaposluje strokovno usposobljene kadre na podlagi izkušenj. Z naložbami v moderno tehnologijo, izboljšavami delovnih procesov in pridobivanjem novih znanj sledimo novim standardom in trendom razvoja v panogi.

 • Zgodovina

  Začetki podjetja segajo v leto 1989, ko smo začeli kot majhno podjetje s skromnim kapitalom. Imeli smo vizijo, imeli smo idejo in verjeli smo v uspeh. Prvi proizvodi so se izdelovali v omejenem prostoru v majhnih količinah. Kasneje smo se preusmerili v servisno dejavnost.
  Z pridnim delom je podjetje tekom let z izgradnjo novih poslovnih prostorov razširilo svojo ponudbo. Z leti smo si nadgradili znanje in izkušnje, ter osredotočeni na prilagajanje spremembam na trgu in inovacijam širili našo dejavnost.

Strmimo..

 • 1.
  Vizija

  Želimo temeljiti na uglednem, odprtem, fleksibilnem in po kakovosti storitev znanem podjetju. Razvijali se bomo kot stabilen in zanesljiv poslovni partner, ki deluje na področju elektromehanike. Z znanjem, izkušnjami, opremo in kakovostjo svojih izdelkov in storitev želimo postati najboljši v regiji.

 • 2.
  Poslanstvo

  Z dobro organiziranostjo in fleksibilnostjo zagotavljamo kvalitetne izdelke in storitve, zadovoljstvo naših strank ter poslovnih partnerjev.