Prodaja

Nudimo zastopništvo za..

 • Kontrolerji in komponente NBB

  Podjetje se nahaja v Oelbronn-Duerrn v Nemčiji in ima veliko proizvodov za daljinsko vodenje delovnih strojev, ki zagotavljajo varno in hitro delo. Skozi leta delovanja so si zaposleni pridobili dragocene izkušnje in znanje za proizvodnjo danes svetovno razširjenih elektronskih naprav za daljinsko opravljanje sistemov predvsem v gradbeništvu. Naprave ki jih proizvajajo, je možno prilagodit vsaki napravi posebej.

 • Jay Electronique

  Francosko podjetje je svetovno priznani specialist za radijsko daljinsko upravljanje sistemov, ki se uporabljajo v industriji in radijsko-podatkovnih prenosnih sistemih. Skozi lastno strokovno znanje in izkušnje ponujajo celo vrsto produktov in rešitev, zasnovanih za izpolnitev najširših zahtev in aplikacij. Z več kot 40-letnimi izkušnjami na področju radijskega nadzora in industrijske avtomatike je podjetje JAY electronique pravi partner za vse vaše zahteve v zvezi z brezžično komunikacijo.

 • Hidrostal

  Podjetje je švicarska družba z mednarodnimi dejavnostmi na področju poslovanja s črpalkami. Poslujejo s predstavniki po celem svetu. Njihove črpalke so uporabne za več leč na različnih področjih kot so okoljske tehnologije (kanalizacija in blato, praznjenje vode in podobno), hrana (hidravlični prevoz sadja, zelenjave in rib), pijača (pivovarne), papirna industrija, kemična industrija in številna druga.

 • Aycan

  Podjetje Aycan se ukvarja s proizvodnjo in prodajo aluminijaste ter bakrene žice standardiziranih debelin in presekov za elektro-industrijo. Te žice so uporabne za izdelavo in servisiranje različnih elektro-motorjev, generatorjev in podobno. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1985 v Istabul-u v Turčiji. Danes predstavlja eno vodilnih podjetji v tej panogi.

Nudimo vam..

 • Posredovanje informacij in svetovanje

  Izkušena ekipa vam bo svetovala in vam nudila pomoč pri izbiri primernega artikla.
 • Vizualno predstavitev izdelkov

  V podjetju imamo na voljo številne prospekte. Na voljo imamo tudi določene produkte, ki so namenjeni demonstraciji.
 • Prodajo artiklov in dodatne opreme

  Ne omogočamo samo nakup izdelkov. Na voljo vam je tudi možnost nakupa določene dodatne opreme (kjer je na voljo) in rezervnih delov.
 • Reklamacije

  V primeru, da je prišlo do kakšne nepričakovane okvare, vam uredimo reklamacijo oziroma poskušamo najti rešitev, ki bo za vas ugodna.